donderdag 25 augustus 2011

BIJNA TERUG IN HET DAGELIJKSE RITME

En alweer een dikke week voorbij....pjoei....dat gaat snel en ik heb, zoals verwacht, weinig nieuws te melden.

Het vorig weekend zijn we naar een polowedstrijd in Gstaad geweest. Gstaad is bekend dorp vanwege de 'rich & famous' en we waren er nog nooit geweest. Altijd leuk om nieuwe gebieden in je omgeving te verkennen. Het is nog geen 2 uur rijden en was niet voor niets. Gstaad is een hartstikke mooi dorp in een schitterende omgeving. Polo is altijd leuk voor een half uurtje maar dan heb ik het wel weer gezien. Ik vind het persoonlijk een uitermate saaie sport.
We waren met 2 andere gezinnen met kinderen dus de kinderen hadden het prima naar hun zin en hebben helemaal bijzonder weinig van de wedstrijd meegekregen.
We gaan er zeker een keer terug in de winter om te skiën. Het is er super mooi.

De temperatuur is hier erg hoog geweest vorige week, continu dik boven de 30 graden en windstil. Buiten was er, behalve zwemmen, weinig activiteit mogelijk overdag. We deden dus ook nog maar even lui in deze (voor Geoffrey) laatste vakantieweek en vandaag is Geoffrey weer begonnen op school. Echt gesproken heb ik hem nog niet omdat ik een smsje kreeg dat hij met een vriend mee naar huis ging. Ik verwacht dan ook dat alles prima is gegaan.

Het normale leven is dus bijna teruggekeerd. Madison heeft deze week nog vrij en daarom ook nog de laatste doordeweekse 'sleepovers'. Zondag sliep vriendin 1 hier, vanavond gaat Maddie bij vriendin 1 slapen en morgen komt vriendin 2 hier slapen. Daarna gaat de rem erop en gaan we ook weer op normale tijden naar bed. De tijd van tot 9.30 uur slapen is dan voorbij. Even weer terug in het ritme, na 2 maanden is het wel mooi geweest.

Ook staan er weer wat concoursen met de paarden gepland in September. Ook dat seizoen gaat weer beginnen. Eerst een springconcours voor Madison op 18 september waar ze met Bonny aan meedoet. De week erna doen we beiden mee aan een dressuurconcours hier een paar dorpen verderop. Ik moet op zaterdag rijden, Madison op zondag. September staat dus alweer lekker volgepland. We hopen dat het mooie weer nog even aanhoudt, voor we het weten zitten we weer in de sneeuw .......

4 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Helemaal niet saai. Net leuk! Wij zitten ook in onze laatste vakantieweek. Beetje weemoedig word ik er wel van, dadelijk weer alles in een strak schema en ook betekent dit heel langzaam het einde van een (zeer mooie) zomer!
Leuk dat jullie zo actief zijn met wedstrijden. Jullie gaan allebei ook als een speer!
Tot het volgende verslag!
Gr Claudia

Melanie Solleveld zei

Ook geen nieuws is eigenlijk wel leuk om te lezen. Gewoon blijven doen dus maar !

Groet,

Melanie

Danielle zei

Wat fijn dat jullie zo een goede zomer hebben (gehad), klinkt dat alsof ik jaloers ben? haha nee echt niet!
Is iedereen weer in het ritme, zal wel weer wennen zijn.

Leuk hoor dat je het weer een beetje hebt opgepakt.

Groetjes
Daan

Daisy Peters zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.