zaterdag 7 januari 2012

HAPPY NEW YEAR !

Gelukkig nieuwjaar allemaal !!!

Wij hebben een hartstikke leuke kerstvakantie gehad. De eerste week waren we nog thuis en hebben we eerste kerstdag gewoon thuis gevierd. Een paar dagen voor kerst was het begonnen met sneeuwen dus another white christmas.

24 December zijn we naar de film geweest in de Astor Movie Lounge in Genève. Erg leuk. Het begint met valet parking, heel fijn in Genève. Daarna word je welkom geheten met een drankje (met of zonder alcohol) en kan je naar je plaats. Een luxe leren relaxfauteuil inclusief voetenbankje als je de stoel in de ligstand zet.


Dekentje erbij voor Madison want die was niet helemaal lekker geweest de nacht ervoor (overgeven)


Ondertussen nog plateaus hammetjes en kazen besteld die aan de stoel geserveerd worden en daarna kon de film beginnen.
We keken naar HUGO, een Amerikaanse familiefilm van Martin Scorsese met een hoge zieligheidsfactor maar uiteraard een happy end.


Thuisgekomen hebben we de kerstkado's gedaan en daarna moest alles stil zijn want toen begon mijn favoriete show van het jaar : de All You Need is Love Kerstspecial !!! Genieten natuurlijk en meeblèren met ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOOOUUUUUUUUUUUU.........BABY !!!!

Eerste kerstdag rustig aan gedaan, koffers gepakt en 's-avonds gegourmet. Altijd leuk.
Tweede kerstdag, wat hier geen tweede kerstdag is maar gewoon een werkdag, zijn Rene en Geoffrey naar boven gegaan om te skiën maar het was veel te druk dus weer naar beneden gekomen. Madison en ik gingen nog even de paarden rijden en daarna was het tijd om te vertrekken richting Genève airport.

De vlucht met transavia zat halfvol en hoewel we 20 minuten voor vertrek het vliegtuig inkwamen, was iedereen inmiddels aanwezig en konden de deuren dicht. Nog nooit meegemaakt ! De vlucht verliep erg vlot en dus landden we een klein half uurtje eerder dan gepland op Rotterdam/The Hague airport. Ideaal !! Jammer dat Transavia alleen in het winterseizoen op Genève vliegt. Sander stond uiteraard al te wachten, auto pal voor de deur en 20 minuten later zaten we bij Daisy & Sander thuis. De eerste nacht sliepen we daar. De volgende dag vertrokken Rene en ik naar een hotel in het centrum van Den Haag voor een week. De kinderen hebben bij oma's, opa, familie & vriendjes geslapen.
Het was uiteraard een drukke week met veel te veel afspraken, we hebben met vrienden, vriendinnen en familie bij kunnen praten, geshopt, 2 extra koffers bij moeten boeken en nog niet alles mee kunnen krijgen (volgende keer met de auto !!!) en het dus gewoon heel erg leuk gehad.


Hema worst....kan niet overgeslagen worden

We hadden een hartstikke leuke oud en nieuw bij Annie en Frans die een fantastisch buffet hadden klaargemaakt en waar we de lekkerste oliebollen ooit (!!) gegeten hebben. Om 00.00 uur was het weer vanouds Haags nieuwjaar !! Knallen, nog meer knallen, politie, brandweer. Drukte op straat, heerlijk !!! Dat hebben we gemist de afgelopen jaren !! Je kan hier een bom afschieten of net zo goed om 22.00 uur naar bed gaan. Het maakt geen verschil. Na op heel veel plekken oud en nieuw te hebben 'gevierd', kan ik rustig zeggen dat oud en nieuw in Nederland (Den Haag) gewoon het beste is.


Ook Geoffrey had het weer super naar zijn zin tijdens de oudejaarsnacht.

Maandagavond 2 januari vlogen we weer terug en ook die vlucht ging keurig volgens plan. Vooral poes Zoe was erg blij dat we weer terug waren, die hield niet op met miauwen. Dutch kwam de volgende dag naar huis.
We lagen er op tijd in want de volgende dag moest Madison weer naar school. Helaas werd Madison 's-nachts ziek, weer overgeven, en dus ging school niet door. Niet zo erg eigenlijk want zo konden we allemaal rustig opstarten.

Geoffrey had nog een weekje vrij dus die kon helemaal rustig aan doen en de rest zat weer in het dagelijkse ritme. Ook wel weer lekker. Er komt dan in ieder geval meer uit mijn handen.
Aankomende maandag gaat ook Geoffrey weer naar school dus dan is alles écht weer helemaal 'normaal'. Vanaf maandag gaat Madison 8x met school op maandagmiddag skiën. Alle spullen liggen al klaar en er ligt sneeuw genoeg boven dus ik ben benieuwd naar de nieuwe ervaringen...

3 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Gaaf die bioscoop! Dat lijkt me ook wel wat. Voor Erik is het niks, die valt dan vast in slaap!
Oud en nieuw vieren is dus in Frankrijk ook geen hit, in Canada ook niet, geen vuurwerk, niks! Mees heeft zijn hart ruimschoots kunnen ophalen deze keer en vroeg tijdens het knallen of we volgend jaar WEER naar Nederland gaan, als is het maar voor die ene avond!
Hier inderdaad wit, hoewel het dooit, eens kijken wat er nog aan sneeuw komt dan!
Fijn weekend nog!
Groetjes,
Claudia

jolanda zei

Die bioscoop ziet er echt super uit zeg! Wat gaaf!
Ooooohhhh wat mis ik Oud en Nieuw in Den Haag. Het is dat we het hier met vrienden vieren maar op straat is er echt helemaal niets! Wat een dooie zooi toch!!
Ja tegen oud en nieuw in den haag kan niets op.

Leuk verslag weer en natuurlijk nog de allerbeste wensen,
xoxo

Robbert zei

Wat een leuk stuk om te lezen. En idd, Oahd en Niewh moet gewoahn in Den Haag gevierd worden. Grappig dat bij jullie waarschijnlijk nu minimaal 1 meter sneeuw ligt en het bij ons dik boven de 0 graden is. Onvoorstelbaar. Verder alles goed met de kids en de coach zo te lezen. Doe iedereen de groetjes van ons!!!
Greetz
RR