dinsdag 30 december 2008

OMA IS AANGEKOMEN

Oma Liesje is maandagavond aangekomen. Met een koffer met oliebollen en appelflappen werd voet gezet op Geneefse bodem. De vlucht was mooi op tijd dus we waren zo weer terug. Pas een week uit Nederland maar de appelflappen en oliebollen smaakten heerlijk.

Vanmorgen na het ontbijt gingen we natuurlijk eerst naar Cessy om ons huis te laten zien. Ook oma vond het allemaal mooi. Jammer dat we er nog steeds niet in kunnen. Vlakbij ons huis zagen we een aantal herten in het open veld.

Na de minirondleiding rondom ons huis, gingen we de berg op naar 'onze' skipiste. De kinderen vermaakten zich met de slee en wij dronken lekker koffie. Ook zijn we nog van de grote rodelbaan afgegaan. Het is een nieuwe attractie op La Faucille en het was hartstikke leuk. Oma Lies gaat deze week ook nog een keer mee.


Vandaag hebben we verder gehoord dat door een fout bij de bank, de overdracht nog weer verder vertraagd is. Het wordt niet voor 8 januari dat deze plaatsvindt. Je zucht maar weer eens en haalt je schouders op....het is niet anders.
Wel is het erg jammer omdat zowel oma Lies als opa Piet (die 5 januari aankomt met onze katten) in het huis zouden komen werken en die tijd nu steeds beperkter wordt omdat zij 12 januari beiden weer terugvliegen... Maar goed, zoals eerder gezegd, we hebben er geen invloed op dus we moeten het er maar mee doen. Beetje druk uitoefenen waar we kunnen, altijd blijven glimlachen en verder vaak tot 10 tellen....

1 opmerking:

Kees de Zwart zei

En Rene...wat doet die nou de hele dag Wendy...? haha, of is hij al hard aan het werk...jullie beetje koffie leuten, beetje skie'n en slee'n...arme Rene.....de herten zijn wel apart zo hoor...hopelijk gaat het snel met het huis..tot snel. Kees