dinsdag 13 januari 2009

HELLO

Na gisteren kunnen we zo in een Hello Goodbye aflevering van Joris. Alle facetten komen aan bod. Gisteren werd nog afscheid genomen van onze dikke witte kater Bob en de portemonnee van Opa Piet.
Vandaag kunnen wij beiden weer in de armen sluiten.
Onze witte kater bleek toch binnen te zitten. De million dollar question is alleen: WAAR ? Want we hebben letterlijk IEDER kastje open gehad. Wij verdenken hem er sterk van te vaak naar David Copperfield te hebben gekeken. Hoe het ook zij : Bob is terug en wij zeggen Hello.
Dan was daar het telefoontje van Transavia. Opa had zijn portemonnee niet in de bar laten liggen in Genève maar hij was uit zijn zak gevallen in het vliegtuig. Een oplettende schoonmaker heeft deze keurig netjes naar de luchthavendienst gebracht en zo kon opa vandaag zelf op Zestienhoven zijn portemonnee met alles erin, weer in de armen sluiten. Hello again.

Oma Lies heeft koud de Nederlandse bodem weer aangeraakt of ze heeft alweer een weekje hier in het verschiet. Transavia begon net met een leuke aanbieding (78 Euro retour all in) dus 16 februari komt oma weer een weekje buurten (en gordijnen naaien). De kinderen zitten dan in hun 2e vakantieweek dus dat is goed gepland.

Vandaag konden wij eindelijk ook Hello zeggen tegen een aantal van onze verhuisspullen. De aanhanger is gelost. Hier zaten de grote spullen (bankstel etc) in dus dat staat nu allemaal in ons nieuwe huis. Het leek wel Sinterklaas. Heerlijk om je eigen spullen weer uit de wagen te zien opduiken. Morgen om 8.00 uur staan de heren met de volgende vrachtwagen voor de deur. Deze zit helemaal tot de nok vol dus morgen wordt hard werken. Morgen gaan we ook weg uit het appartementhotel en slapen we voor het eerst in ons nieuwe huis.
Dit betekent ook dat wij geen internetverbinding meer hebben. Maandag 19 februari wordt deze aangesloten (mits alles volgens afspraak verloopt want we weten nu: in dit land weet je het nooit). Wij zijn dus in principe een klein weekje 'uit de lucht' maar als ik nou heel erg heimwee naar de weblog krijg.... dan heb ik al gezien dat ik in de lokale Mc. Donalds WIFI mogelijkheden heb... Normaalgesproken echter dus pas weer vanaf volgende week maandag.

Tot dan !


de verhuiswagen paste net niet door ons hek. Stukje verder lopen dus.....

verhuizer zijn is een roeping..

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een raar hek..!!

Martine en de andere Beelootjes zei

Jeetje wat fijn dat Bob weer te voorschijn is gekomen, dat heeft gelukkig zo moeten zijn...
Erg prettig dat jullie ook weer in de lucht zijn, hahahah wat voel je, je geamputeerd he zo zonder internet....
Nou we lezen weer heerlijk verder, mijn wekelijkse soap.... De Smitsjes, hahahahahhaa
Veel foto's blijven maken he, kunnen we ons goed inleven
Kusss Martine xx